Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 10dk
Pişirme Süresi: 40dk
Malzemeler
Hazırlanışı
Tavuk göğsü bıçakla küçük kesilir sonra rondodan geçirilir yalnız macum kıvamı olmasın azıcık diri kalsın sonra diğer malzemeler küçük küçük doğranarak eklenir ve yoğrulur püf noktası yemek pişerken suyunu salacağı için tuzunu biraz az atın ve kuru nane keskin bi baharat olduğu için çok koymayın az bir miktar bile yeterli olur. Tepsinin altını yağlamanıza gerek yok elinizle her tarafına eşit olacak şekilde bastırın 200 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin göğüs eti kuru lezzetsiz bir ettir ancak bu tarifte gerçekten çok lezzetli oluyor şimdiden afiyet olsun.
SEVGİYLE KALIN :)
0 yorum:
Yorum Gönder