Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 50dk
Pişirme Süresi: 30dk
Malzemeler
- 8 adet milföy yaprağı
- 100 ml krema
- 100 gr çikolata
- Fıstık
Hazırlanışı
Kremayı tencereye alıp kaynama noktasına getirin ocağı söndürün. Doğranması çikolatayı ilave edip karıştırın. Buzluğa kaldırın arada karıştırarak yoğun bir kıvama alana kadar bekletin. 8 yaprak milföyü büyük boy kalp kalıpla kesin. 4 tanesinin ortalarını küçük kalp kalıpla kesin. Ortaları kesilmiş olan milföyleri diğerlerinin üzerine yerleştirin. 190 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Çikolata kremamızı milföylerin boşluk kısmına dökün. Üzerine fıstık serpin. (Kremşanti, cremole veya kendi yaptığınız bir kremayı dökebilir istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. )
0 yorum:
Yorum Gönder