Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 5dk
Pişirme Süresi: 20dk
Malzemeler
- Ufak 1 baş beyaz top lahana
- Bir miktar zeytinyağı
- 1 tutam frenk kimyonu
- Karabiber
- 1 tutam tuz
- İnce doğranmış domates
- Arzuya göre 1 tutam sarımsak tozu
Hazırlanışı
Lahanayı yıkayıp sapını ayırdıktan sonra 1′er cm kalınlığında dilimler halinde kesin. Yağı ve tüm baharatları bir kapta karıştırın. Lahana dilimlerinin her iki yüzünü bu karışımla iyice yağlayın. Önceden ısıttığınız 300 derece fırında 20 dk iyice kızarana kadar pişirin. Etlerinizin yanında çok leziz bir sunum olacaktır. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder