Kaç Kişilik: 2-4 kişilik
Hazırlama Süresi: 15dk
Pişirme Süresi: 15dk
Malzemeler
- 2 demet pazı
- 3 kuru soğan
- 1,5 su bardağı barbunya
- Bir tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- Pul biber
- Tuz
- Yağ
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
Hazırlanışı
Islatılmış barbunyayı dağılmayacak şekilde pişirin. Büyük bir tencereye su koyun ve kaynayınca tuzlu suda doğranmış yıkanmış pazıları koyun ve pişirin. Soğanları piyazlık doğrayıp büyük tavaya alın. Hafif yanacak derece kavurun. Toz biberi ve salçaları ekleyin. Barbunyaları ve pazıları ekleyip kavurun. Servis ederken pul biber dökün. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder