Kaç Kişilik: 6-8 kişilik
Hazırlama Süresi: 20dk
Pişirme Süresi: 20dk
Malzemeler
- 1 litre süt
- 3 fincan un
- 2 buçuk fincan şeker
- 3 adet damla sakızı
- Yarım paket margarin
Hazırlanışı
Tavuk gögsü için süt, un, şeker, margarin karıştırılarak pişirilir. Kaynadıktan sonra damla sakızı ezilerek katılır ve beş dk pişirilip soğumaya bırakılır. Vişneli jole için vişne suyu, nişast, şeker karıştırılıp pişirilir. İyice soğuması beklenir. Soğuyan tavuk göğsü on beş dk mikserle çırpılır. Süt ile ıslatılan bisküvilerin üzerine dökülür. Üstüne de vişneli kısım dökülür. Buzdolabında bir saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder