Kaç Kişilik: 1-2 kişilik
Hazırlama Süresi: 10dk
Pişirme Süresi: 30dk
Malzemeler
- 2 çipura
- 2 patates
- 1 soğan
- 2 sivri biber
- Biraz zeytinyağı
- Tuz
- Çok az karabiber
- Pul biber
- Kekik
Hazırlanışı
Önce çipuraları iyice temizleyin ve yıkayın. Kesik bölümüne biraz zeytinyağı ve baharatlardan ekleyin (çok değil) Balıkların üzerine de aynı karışımdan dökün yine çok az olacak. Sebzeleri kesin ve zeytinyağı ve baharatlarla harmanlayın. Çipuraların yanına döşeyin. Altına mutlaka yağlı fırın kağıdı serin ki yapışmasın balık tepsiye.
30 dakikalığına 220 derecede fırına verin (Fırınınıza göre belki dakikası değişebilir. Arada kontrol edin)
0 yorum:
Yorum Gönder