Kaç Kişilik: 4-6 kişilik
Hazırlama Süresi: 5dk
Pişirme Süresi: 30dk
Malzemeler
- 1 paket makarna
- Yeteri kadar kaynar su
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tutam kekik
- Tuz
- 2-3 yemek kaşığı margarin
Hazırlanışı
Makarnalar tuzlu kaynar suya atılır haşlanır. Haşlanan makarnalar süzgece dökülür, soğuk sudan geçirilir. Ardından tencerede yağ eritilir. Salça konur, kavrulur bir tutam kekik atılır ve kavrulur. Makarnalar da eklenir karıştırılır. Bol salçalı sevenler salça miktarını artırabilir. Kekik güzel bir tat veriyor ama çok kaçırmayın makarnanın tadını bozabilir. 1 minik tutam yeterli. Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder