Yemek Tarifleri

Alman Pastası Hazırlanışı

0
NefisYemekTarifleri-FBYm0Dt6o

Kaç Kişilik: 12-14 kişilik

Hazırlama Süresi: 1 saat 30dk

Pişirme Süresi: 30dk



Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 paket instant maya
  • 1/2 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 yumurta
  • Aldığı kadar un


Hazırlanışı

Hamur malzemelerini bir kaba alın ve azar azar un ekleyerek yumuşak bır hamur yoğurun 1 saat mayalandırın.
Pasta kremasını üzerindeki tarıfe göre hazırlayıp buzdolabına kaldırın.
Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp tepsiye dizin. 190 derece fırında altları kızarana kadar pişirin. Soğuyunca aralarını bıçakla kesip kremayı sıkın. Üzerine çikolata sos gezdirip pudra şekeri serpin.
Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder