Yemek Tarifleri

Kavurma

0
NefisYemekTarifleri-HUVZIn0qb

Kaç Kişilik: 2-4 kişilik

Hazırlama Süresi: 5dk

Pişirme Süresi: 40dk



Malzemeler

  • 1 kilogram kuşbaşı et
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet çarliston biber
  • 1 adet domates
  • Sıvı yağ
  • Tuz, pul biber, kimyon


Hazırlanışı

Kuşbaşı et az bir yağ eklenerek kısık ateşte önce suyunu salıp tekrar çekinceye kadar pişirilir. Daha sonra yarım halka şeklinde doğranmış soğan ve biberler eklenip beraber pişirmeye devam edilir. En son 1 domates rendesi ve baharatlar eklenip domateslerin suyunu da çekinceye kadar pişirilir.
Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder